Leuk dat je op mijn site Thee-Tijd bent! 

 

Ik ben Jolanda Verbeek en mijn passie is, niet verrassend, thee. Ik hou van hun natuurlijke smaken maar combineer die ook graag met elkaar. Thee leent zich daar uitstekend voor. Nee beter nog, is daar voor gemaakt! Niets is mooier, oké bijna niets, dan speciale thee melanges  en die aan liefhebbers voor te schotelen. Ik wil je dan ook  graag  mee op reis nemen naar de wondere wereld van thee!

 

Hoe het begon.
Thee-Tijd is ontstaan tijdens een lang weekend op het prachtige eiland Texel. Daar, in een strandtent, bestelde ik thee. Ik kreeg een uitgebreide thee-kaart te zien en na het lezen daarvan wist ik het..... ik ga in de Thee!

Al lange tijd ben ik namelijk, samen met Peter, mijn man, bezig om "iets" op te starten. Van een bedrijfje in relatiegeschenken tot een Bed&Breakfast, overal zag ik kansen in en veel vind ik leuk. Uiteindelijk is het dan thee geworden.

Gewoon thee, een prachtig product. Dicht bij de natuur, eenvoudig, veelzijdig en vooral een product om van te genieten. Alleen, met familie of met vrienden. In de ochtend, in de middag of laat in de avond, het is gewoon altijd Thee-Tijd!

Is Thee-Tijd ontstaan in een opwelling of is het plan over Thee-Tijd wel goed genoeg uitgewerkt? Geen idee. Soms moet je je hart volgen en dingen gewoon gaan doen!

 

Hoe nu verder
Thee inkopen is één, een webshop laten maken is twee maar om dan daadwerkelijk je thee te verkopen is drie. Best wel een dingetje. Natuurlijk heb ik uitgebreid hierover met Peter gesproken en een bepaald pad uit gestippeld.

We beginnen in ons eigen "dorp" Leidschendam-Voorburg. Daar probeer ik enkele verkooppunten te vinden. Deze vind je onder het kopje "Contact". Bijzonder dankbaar ben ik Wilma van Care&Beauty by Amber. Zij was de eerste die spontaan enkele van mijn Thee soorten in haar assortiment opnam. Weet jij of heb jij een locatie waarvan je denkt dat mijn Thee-Tijd producten tot zijn recht komen? Laat mij dat dan alsjeblieft weten, dan maken wij samen Thee-Tijd wat groter. Leuk toch?

Naast de verkooppunten zal ik mijn thee promoten daar waar het mogelijk is. Zo zal ik met regelmaat op braderieën en fairs staan. Maar ook ben ik aanwezig op evenementen van verenigingen en bedrijven. Als je Thee-Tijd zoekt en wilt vinden kun je het beste mijn Facebookpagina volgen. Je bent dan als eerste en direct op de hoogte van mijn activiteiten. 

Daarnaast ga ik vanaf oktober 2019 beginnen met het organiseren van TheeParty`s . Gewoon gezellig met vrienden, buren of collega`s genieten van diverse soorten thee. Elke thee soort wordt begeleid door een bite. Een klein passend hapje dat je doet verrassen. Wist je trouwens dat thee een perfecte begeleider is van diverse gerechten? Er bestaan zelfs Theesommeliers! Dit gaat mij nog iets te ver maar zodra Thee-Tijd staat ga ik mij hier zeker in verdiepen. Ik hou je op de hoogte!

De Webshop waar je je nu in bevindt geeft je veel informatie. Uiteraard kun je hier je favoriete thee soort bestellen en laten bezorgen. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo breng ik ook graag de thee even bij je langs. Tenminste als je in de buurt woont. Daarnaast zijn er momenteel twee afhaalpunten. Eén in Delfgauw en één in Leidschendam, deze vindt je onder het kopje "Contact". 

 

Productieruimte; De Theeplantage
Toen de kinderen uit huis gingen heb ik direct "beslag" gelegd op één van de kamers. Ik heb natuurlijk een aparte ruimte nodig om de thee te verpakken en op te slaan. Daarnaast is het heerlijk om je even terug te trekken en tussen  de verschillende theesoorten tot rust te komen. Ik kan werkelijk uren genieten van de geuren, kleuren en smaken die in mijn eigen Theeplantage te vinden zijn. 

 

Mijn eigen kruidentuintje
Natuurlijk zijn de theesoorten die ik verkoop van super kwaliteit. Samen met mijn groothandel sta ik garant voor versheid en kwaliteit. Maar..... het is natuurlijk prachtig om mijn theesoorten iets op te pimpen met wat verse ingrediënten. Ik heb dan ook een klein assortiment aan kruiden waarmee ik speel. Simpel, een lekkere munt thee met daarin een paar blaadjes munt uit je eigen kruidentuintje. Iets minder simpel, een munt thee met daarin enkele blaadjes munt met een lichte smaak van chocolade. Combineer dit met een stukje chocolade en geniet!

 

Nieuwsbrief: 
Doormiddel van mijn nieuwsbrief  wil ik je graag op de hoogte houden. Op de hoogte houden in de breedste zin van het woord. Je bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe thee soorten of aanbiedingen. Vind je het leuk om mijn nieuwsbrief te ontvangen? Schrijf je dan nu via deze site in. De nieuwsbrief valt gemiddeld 1x per twee maanden in je digitale brievenbus. Ben je mij zat? via een link kun je je natuurlijk altijd weer uitschrijven.

 

Theeze!

Jolanda Verbeek