Leuk dat je op mijn site Thee-Tijd bent! 

 

Ik ben Elly Heijnen en een van mijn passie's is, niet verrassend, thee. Ik hou van hun natuurlijke smaken maar combineer die ook graag met elkaar. Thee leent zich daar uitstekend voor. Nee beter nog, is daar voor gemaakt!

Niets is mooier, oké bijna niets, dan speciale thee melanges  en die aan liefhebbers voor te schotelen. Ik wil je dan ook  graag  mee op reis nemen naar de wondere wereld van thee!

 

 

Een stukje Historie, hoe het allemaal begon


Thee-Tijd is ontstaan, door Jolanda Verbeek, tijdens een lang weekend op het prachtige eiland Texel. Daar, in een strandtent, bestelde ze thee. Ze kreeg een uitgebreide thee-kaart te zien en na het lezen daarvan wist ze het..... ik ga in de Thee!

Al lange tijd is ze namelijk samen met Peter, haar man, bezig om "iets" op te starten. Van een bedrijfje in relatiegeschenken tot een Bed&Breakfast, overal zag zekansen in en veel vind ze leuk. Uiteindelijk is het dan thee geworden.

Gewoon thee, een prachtig product. Dicht bij de natuur, eenvoudig, veelzijdig en vooral een product om van te genieten. Alleen, met familie of met vrienden. In de ochtend, in de middag of laat in de avond, het is gewoon altijd Thee-Tijd!

Is Thee-Tijd ontstaan in een opwelling of is het plan over Thee-Tijd wel goed genoeg uitgewerkt? Geen idee. Soms moet je je hart volgen en dingen gewoon gaan doen!

 

Hoe nu verder
Thee inkopen is één, een webshop laten maken is twee maar om dan daadwerkelijk je thee te verkopen is drie. Best wel een dingetje. Natuurlijk heeft ze hier uitgebreid met Peter over gesproken en een bepaald pad uit gestippeld.

We beginnen in ons eigen "dorp" Leidschendam-Voorburg. Daar probeer ik enkele verkooppunten te vinden. Deze vind je onder het kopje "Contact". Bijzonder dankbaar is ze met Wilma van Care&Beauty by Amber. Zij was de eerste die spontaan enkele van haar Thee soorten in haar assortiment opnam. Weet jij of heb jij een locatie waarvan je denkt dat mijn Thee-Tijd producten tot zijn recht komen? Laat mij dat dan alsjeblieft weten, dan maken wij samen Thee-Tijd wat groter. Leuk toch?

Naast de verkooppunten zal ik mijn thee promoten daar waar het mogelijk is. Als je Thee-Tijd zoekt en wilt vinden kun je het beste mijn Facebookpagina volgen. Je bent dan als eerste en direct op de hoogte van mijn activiteiten. 

De Webshop waar je je nu in bevindt geeft je veel informatie. Uiteraard kun je hier je favoriete thee soort bestellen en laten bezorgen. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo breng ik ook graag de thee even bij je langs. Tenminste als je in de buurt woont. Daarnaast zijn er momenteel twee afhaalpunten, één in Leidschendam, één in Zoetermeer.. Deze vindt je onder het kopje "Contact". 

 

Productieruimte; De Theeplantage
Toen de kinderen uit huis gingen heb ik direct "beslag" gelegd op één van de kamers. Ik heb natuurlijk een aparte ruimte nodig om de thee te verpakken en op te slaan. Daarnaast is het heerlijk om je even terug te trekken en tussen  de verschillende theesoorten tot rust te komen. Ik kan werkelijk uren genieten van de geuren, kleuren en smaken die in mijn eigen Theeplantage te vinden zijn. 

 

Mijn eigen kruidentuintje
Natuurlijk zijn de theesoorten die ik verkoop van super kwaliteit. Samen met mijn groothandel sta ik garant voor versheid en kwaliteit. Maar..... het is natuurlijk prachtig om mijn theesoorten iets op te pimpen met wat verse ingrediënten. Ik heb dan ook een klein assortiment aan kruiden waarmee ik speel. Simpel, een lekkere munt thee met daarin een paar blaadjes munt uit je eigen kruidentuintje. Iets minder simpel, een munt thee met daarin enkele blaadjes munt met een lichte smaak van chocolade. Combineer dit met een stukje chocolade en geniet!

 

 

Theeze!

Jolanda Verbeek