Verkoop-en afhaalpunten Thee-Tijd

 

Er zijn twee afhaalpunten om je bestelde thee op te halen wanneer jou dat uit komt. Deze afhaalpunten zijn:

 

Drankenspeciaalzaak Peet
Damstraat 44
2265 AH, Leidschendam

www.drankenspeciaalzaakpeet.nl

 

Drankenspeciaalzaak Peet
Dorpstraat 130

2712 AN, Zoetermeer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verzending

 

Klantenservice
Het spreekt voor zich dat ik elke bestelling met zorg behandel. Dat is ook de reden dat alle producten via PostNL verzonden worden. Lekker veilig en vertrouwd.

De prijzen die op mijn webshop staan zijn inclusief BTW maar exclusief verzend en verpakkingskosten.

 

Algemene gegevens

Website:       www.thee-tijd.nl
Emailadres:  info@thee-tijd.nl

KvK nummer:   74 240 862
BTW nummer: 181 720 0449 B01
Bankrekening:   NL94 INGB 0009 2403 91 

 

Bestellen
Net zo makkelijk als Thee zetten is een bestelling plaatsen. Je hoeft bij mij geen account aan te maken. Natuurlijk kan ik nu uit gaan leggen hoe het bestellen werkt maar gewoon kijken, lezen, trek in Thee krijgen en klikken. Zo makkelijk! Als je er toch niet uit komt, stuur mij dan even een mailtje. Dan lossen wij het samen even op.

 

Betaling
Zodra je een bestelling geplaats hebt kan je deze via IDEAL betalen, deze betaalmethode is eenvoudig, vertrouwd en veilig. Na je betaling zal ik de bestelling verzenden.

 

Verzendkosten
De verzendkosten zijn € 7,25 door heel Nederland. Boven de € 40,00 reken ik geen verzendkosten.

Als je in Leidschendam-Voorburg of Leidschenveen woont zal ik proberen de Thee even bij je thuis te brengen. Scheelt jouw verzendkosten en schenkt mij beweging. Uiteraard alles even in overleg.

Naast het laten opsturen van mijn lekkere Thee soorten kan je er ook voor kiezen om de Thee op te halen in een van de Ophaalpunten. (Zie hiervoor kopje Ophaalpunten )

 

Levertijd
Ik begrijp dat als je Thee besteld hebt eigenlijk de Thee meteen wil gaan drinken. Ik probeer dan ook zo snel als mogelijk de Thee te verzenden. Ik probeer de Thee die voor 12.00 uur besteld is nog op dezelfde dag te verzenden. Meestal duurt het dan 1 tot 2 werkdagen voordat je je glas kan vullen met mijn lekkere Thee.

 

Klachten
Uiteraard zijn er geen klachten maar toch. Mocht je niet tevreden zijn over een product of bijvoorbeeld de levering laat mij dat dan even weten. Samen lossen we veel op. Gewoon een mailtje naar info@thee-tijd.nl en we komen er samen uit.

 

Contact
Bij vragen, opmerkingen kan je mij het beste even een mailtje sturen. Als je een mail via info@thee-tijd.nl verstuurd reageer ik meestal de zelfde dag.